Eigen Huis Hypotheekservice voordeligste hypotheekaanbieder

29/05/2008 10:00

Vereniging Eigen Huis

Geldgids Consumentenbond: Eigen Huis Hypotheekservice voordeligste hypotheekaanbieder

Amersfoort, 28 mei 2008

Hypotheken van Eigen Huis Hypotheekservice leveren de laagste maandlasten op. Dit blijkt uit een marktvergelijking van de Consumentenbond in de Geldgids van juni 2008. Zowel de spaarhypotheek als de aflossingsvrije hypotheek van Eigen Huis Hypotheekservice staan op de eerste plaats in een overzicht van 36 hypotheekaanbieders.

De hypotheken van Eigen Huis Hypotheekservice zijn in samenwerking met FBTO ontwikkeld. Een belangrijk deel van de ontvangen provisie wordt gebruikt om de hypotheken goedkoper te maken, wat voor huiseigenaren resulteert in de laagste netto-maandlasten. Zo is de rente van de Eigen Huis Spaarhypotheek 0,25% lager dan de op één na goedkoopste aanbieder. Dat levert voor een gemiddelde huiseigenaar met een hypotheek van 250.000 euro een bruto voordeel op van 625 euro per jaar ten opzichte van de nummer twee op de lijst. Vergeleken met de duurste aanbieder is de rente van de Eigen Huis Spaarhypotheek maar liefst 1,3% lager, wat jaarlijks een bruto kostenbesparing van 3.250 euro betekent.

Eigen Huis Hypotheekservice maakt voor huizenkopers een objectieve vergelijking van 2.500 hypotheekproducten. Vereniging Eigen Huis biedt haar leden zonder winstoogmerk tal van diensten op het gebied van het kopen, verkopen en bewonen van een eigen huis.





http://www.eigenhuis.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,