Gemeente Boxtel

Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunning ...Verleende kapvergunningAanvragen vergunningMelding Wet milieubeheer...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunninVestiging Voorkeursrecht...Ontwerpbesluit tijdelijk...Aanvraag uitwegvergunnin Verleende sloopvergunning

Door burgemeester en wethouders is sloopvergunning verleend voor het slopen van de woning, schuur en gedeeltes van het bijgebouw op de locatie Esschebaan 25 en 27. Deze vergunning is op 27 mei 2008 verzonden.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Bezwaar Derdenbelanghebbenden, die van mening zijn door het verlenen van deze sloopvergunning rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, kunnen hiertegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum van bovengenoemde sloopvergunning bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

Inzage De sloopvergunning ligt vanaf vrijdag 30 mei 2008 ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bijbehorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het se-cretariaat van deze afdeling, (0411) 655249.

29-05-2008
---