Gemeente Boxtel

Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunning ...Verleende kapvergunningAanvragen vergunningMelding Wet milieubeheer...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunninVestiging Voorkeursrecht...Ontwerpbesluit tijdelijk...Aanvraag uitwegvergunnin Aanvragen kapvergunning , rectificatie

Burgemeester en wethouders van Boxtel maakten bekend dat een aanvraag om kapvergunning is ingediend voor het rooien van 1 moeraseik op de locatie Kasteellaan naast Stationsstraat 85. Hiervoor in de plaats dient gelezen te worden: 2 moeraseiken op de locatie Kasteellaan naast Stationsstraat 85.

Verder maken Burgemeester en wethouders van Boxtel bekend dat een aanvraag om kapvergunning is ingediend voor het rooien van 5 coniferen uit de voortuin van De Beemden 4.

Inzage Vanaf vrijdag 30 mei 2008 liggen de aanvragen ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bij een aanvraag behorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het frontoffice van deze afdeling, (0411) 655841.

29-05-2008
---