Travel Unie International Nederland N.V.

MET HOLLAND INTERNATIONAL NAAR DOE MAAR: TWEEDE KAART GRATIS!

Rijswijk, donderdag 29 mei 2008 â Met Holland International kun je nu in De Kuip genieten van de populairste popband uit de Nederlandse popgeschiedenis: Doe Maar. De band, die in de jaren 80 de vaderlandse hitparades domineerde, keert in 2008 terug met twee groots opgezette concerten in de Rotterdamse Kuip! Holland International heeft speciaal voor alle medewerkers van TUI Nederland en reisagenten die Holland International verkopen een exclusief aanbod: het tweede kaartje gratis voor het concert op 10 juli 2008.

Doe Maar betreedt opnieuw het podium
Bandleden Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg hebben bewust gekozen voor De Kuip, dat bekend staat om de goede sfeer en akoestiek. âDe Kuip heeft een rijke pophistorie, het is in onze beleving dan ook de meest logische én geschikte locatie voor een openluchtconcertâ, vindt Doe Maar.
Het zal voor veel fans een grote verrassing zijn dat Doe Maar opnieuw het podium gaat betreden. ,,We zijn zeven jaar verder en eerlijk is eerlijk, het blijft toch kriebelen om weer eens samen te spelen. Toen de mogelijkheid zich aandiende om een concert te geven in De Kuip, leek dit ons een uitgelezen kans om een bijzonder concert te beleven samen met onze fans.âHet is overigens de eerste keer dat Doe Maar een stadionconcert laat organiseren.Dat de muziek van Doe Maar nog altijd springlevend is, bleek ook weer uit de massale belangstelling voor de popmusical Doe Maar, waarbij Henny Vrienten en Ernst Jansz nauw betrokken waren.

Bestel nu en ontvang het tweede kaartje gratis! Je kunt je kaartjes telefonisch bestellen voor het concert van Doe Maar op 10 juli 2008 via 0900 300 5000 (45 cpm) onder vermelding van âTUI Actie Doris Dayâ. Online bestellen kan ook, kijk hiervoor op TUI Online. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf â¬57,50 exclusief reserveringskosten, waarbij het tweede kaartje gratis is. Wees er snel bij, want op=op! Voor meer informatie over het concert van Doe Maar in De Kuip, kijk op: www.doemaar.nl.