Syntens


---

Haafkes innoveert volop

Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes B.V., onder leiding van Werner Haafkes, is een jonge, innovatieve onderneming die volop aan de slag is met het ontwikkelen van nieuwe product-, woon- en marketingconcepten. Om de innovatiedoelstellingen te realiseren, is het bouwbedrijf een strategische samenwerking aangegaan met Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers.

Syntens zet ondernemers aan tot succesvol innoveren. Hierbij gaat het om vernieuwing van product, proces, dienst of organisatie. Dat gebeurt op basis van adviezen, klankbordsessies, voorlichtingsbijeenkomsten en doorverwijzing naar een netwerk van experts en kennisinstellingen. De activiteiten van Syntens worden mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken waardoor het advies van Syntens objectief en onafhankelijk is.

Innovatiedoelstellingen
De strategische samenwerking houdt in dat Syntens voor de komende drie jaar Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes ondersteunt en begeleidt bij het realiseren van hun innovatiedoelstellingen. Inmiddels is al een aantal trajecten in gang gezet. Concreet valt hierbij te denken aan energiezuinige en energieneutrale woningen, basiswoningen voor de startersmarkt en het digitaliseren van de bedrijfsprocessen.

Goor Collectief
Verder is Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes deelnemer in het gezamenlijke innovatietraject dat door de Goorse ondernemersvereniging Goor Collectief is opgestart en waarin Syntens een ondersteunende rol heeft.

Meer informatie vindt u op www.haafkesgoor.nl. Wilt u weten wat Syntens voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact op met Stendert de Vries, innovatieadviseur. Hij is bereikbaar op 088 - 444 0 132.