Gemeente Boxtel

Collecten in juniBoxtel heeft zijn eigen ...Vrijwilligers ondersteun...Permanent rook- en stook...RaadswerkAanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Bouwen met vrijstellingOntwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunning ...Verleende kapvergunningAanvragen vergunningMelding Wet milieubeheer...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunninVestiging Voorkeursrecht...Ontwerpbesluit tijdelijk...Aanvraag uitwegvergunnin Permanent rook- en stookverbod

In alle natuurgebieden op het grondgebied van Boxtel geldt al jaren een permanent rook- en vuurverbod. En dat geldt dus ook nu. Want de natuur is, zo vroeg in het jaar, al behoorlijk droog en we hebben veel te verliezen. Niet roken dus in bossen en heidevelden, niet in de Kampina, niet in De Geelders, niet in Venrode, niet in Sparrenrijk, niet in het wandelpark Molenwijk. Nergens waar het niet mag, en let elders, bijvoorbeeld in de tuin, ook op als het kwaad kan.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Let er ook op dat je niet al wandelend, fietsend of rijdend achteloos een sigaret in de berm gooit. Ben ook attent op het gebruik van vuur in je eigen tuin. Wees voorzichtig met alles wat tot brand kan leiden. Zelfs glas kan nu ook brandgevaar opleveren. Het is zeer belangrijk om dit rook- en stookverbod meer dan ooit na te leven.

29-05-2008
---