Gemeente Boxtel

Collecten in juniBoxtel heeft zijn eigen ...Vrijwilligers ondersteun...Permanent rook- en stook...RaadswerkAanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Bouwen met vrijstellingOntwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunning ...Verleende kapvergunningAanvragen vergunningMelding Wet milieubeheer...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunninVestiging Voorkeursrecht...Ontwerpbesluit tijdelijk...Aanvraag uitwegvergunnin Boxtel heeft zijn eigen "glossy"

Elk jaar doet de burgemeester verslag over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening, de communicatie en het betrekken van burgers bij de gemeente. Dit 'burgerjaarverslag' is verplicht, maar het wordt in Boxtel niet als een 'verplicht nummer' opgevat. U heeft het de laatste jaren in verschillende gedaanten langs zien komen. Maar wie het Burgerjaarverslag 2007 van de gemeente Boxtel erbij pakt, heeft toch weer iets heel anders in handen. Boxtel heeft hiermee zijn eigen glossy.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Samen geschreven Het Burgerjaarverslag 2007 is een echt burgerjaarverslag. Net als vorig jaar blikt niet alleen de burgemeester terug. Ook aan dit verslag werkten inwoners, raadsleden en scholieren mee. Namens de inwoners was het wijkberaad Lennisheuvel dit jaar medeauteur. Zeven leerlingen van het Praktijkonderwijs Boxtel droegen namens onze jongeren hun steentje bij. Daarmee is dit burgerjaarverslag van ons allemaal en ook een beetje door ons allemaal.

Vormgeving door SintLucas@work Net als vorig jaar is het burgerjaarverslag vormgegeven door studenten van SintLucas. Een werkgroep van 12 studenten heeft aan het verslag gewerkt. Zij presenteerden in eerste instantie vijf ontwerpen aan de burgemeester. Ook de andere betrokkenen bij het burgerjaarverslag hebben de vijf ontwerpen beoordeeld. Uiteindelijk is de "glossy" gekozen - een trendy magazine dat de charme van Boxtel onderstreept. Het laat zien dat Boxtel een gemeente is waar het goed leven, wonen, werken en verblijven is. Een plaats waar je trots op bent.

Wilt u ook een burgerjaarverslag? U kunt het Burgerjaarverslag 2007 gratis meenemen in het gemeentehuis, in de openbare bibliotheek of u kunt het downloaden op www.boxtel.nl/college.php. Mocht u een exemplaar thuisgestuurd willen krijgen, neemt u dan contact op met de afdeling Voorlichting van de gemeente op telefoonnummer (0411) 655 862 of per e-mail via bsc@boxtel.nl.

29-05-2008
---