Politie Zeeland


O-1082-2008 Auto in botsing met hert, Scharendijke
In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.15 uur vond er op de N57 in Scharendijke een aanrijdin plaats tussen een personenauto en een hert.
Een 31-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de N57 komende uit de richting van Ouddorp. Toen hij zag dat er een hert voor zijn auto op de weg stond kon hij deze niet meer ontwijken.
De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd. Het hert is niet meer gevonden.

W-1083-2008 Gestolen brommer meteen terecht, Vlissingen
Woensdagmiddag tussen 15.30 uur en 15.40 uur is een bromfiets die aan het Scheldeplein in Vlissingen stond weggenomen.
De eigenaar van de brommer, een 31-jarige man uit Gent (B), zette zijn brommer rond 15.30 uur op slot aan het Scheldeplein. Toen hij tien minuten later terug kwam was zijn brommer weg. Een oudere man die de jongen zag zoeken vertelde hem dat er even daarvoor twee jongens met de bromfiets richting de Schutterijstraat waren gelopen. De 31-jarige man trof zijn brommer inderdaad aan de Schutterijstraat aan.
De politie zou graag in contact komen met de (oplettende) oudere man. Hem wordt verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.

W-1084-2008 Auto van omstander weg na aanrijding
Woensdagavond rond 21.40 uur vond er op de kruising President Rooseveltlaan, Burg. Van Woelerenlaan in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een bromscooter en een personenauto.
Hoe de aanrijding is ontstaan is nog onbekend. Na de aanrijding ging de bestuurder of de bijrijder van de scooter er in de auto van een te hulp geschoten omstander, een 23-jarige man uit Vlissingen, vandoor. Een 17-jarige jongen uit de gemeente Veere (bestuurder of passagier van de scooter) bleef gewond achter. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.
De weggenomen auto van de omstander is kort na de aanrijding in Westerzicht terug gevonden.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.

O-1085-2008 Diefstal uit woning, Nieuwdorp
Tussen woensdagavond 23.30 uur en donderdagochtend 07.45 uur is er ingebroken in een woning aan Coudorp in Nieuwdorp.
Uit de woning zijn waardepapieren, een mobiele telefoon, fotoapparatuur en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Er is een slot vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen woensdagavond 23.15 uur en donderdagochtend 07.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Havenweg in Nieuwdorp.
Uit de woning zijn enkele tientallen euro's, een mobiele telefoon en voedingsmiddelen met onbekende waarde weggenomen.
Er is een slot vernield; het totale schadebedrag is onbekend.





Politie Zeeland