Gemeente Boxtel

Aanbieden van asbest

Zoals u weet kunt u asbest in beperkte hoeveelheden inleveren bij de Boxtelse milieustraat op Ladonk. En als u asbest goed verpakt brengt, komt u er zo op een veilige en verantwoorde manier van af. Maar de laatste tijd komt het voor dat asbest slecht of helemaal niet verpakt wordt aangeleverd bij de milieustraat. En dat is dus helemaal niet de bedoeling.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

De spelregels Voor het aanbieden van asbest gelden enkele spelregels. Die spelregels zetten we even voor u op een rijtje. * Zo mogen per keer bij de milieustraat maximaal 6 asbestplaten dubbel verpakt in dik plastic ingeleverd worden. Dit geldt ook voor op asbest gelijkend materiaal. Het is immers met het blote oog niet vast te stellen of er wel of geen asbest inzit. * Ga niet zagen in asbest en voorkom het breken van asbest. * Als u met asbest naar de milieustraat komt, dient u zich eerst bij de ingang te melden bij een van de medewerker van de milieustraat. Zo kunnen we op een veilige manier omgaan met asbest.

De milieustraat is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30 tot 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

29-05-2008
---