Gemeente Waalwijk Goedkeuring bestemmingsplan Halvezolenpark

Om de totale herinrichting van het voormalige Spoortracé tot het Halvezolenpark juridisch en planologisch te regelen is een nieuw bestemmingsplan gemaakt door de gemeente Waalwijk. Dit bestemmingsplan Halvezolenpark is op 6 september 2007 door de Waalwijkse gemeenteraad vastgesteld en daarna ter goedkeuring voorgelegd aan Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Noord-Brabant. Inmiddels heeft GS het gemeentebestuur van Waalwijk laten weten dat zij goedkeuring hebben verleend aan het nieuwe bestemmingsplan voor het ruim vier kilometer lange fiets- en wandelpark.

Verdere procedure
Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep moet worden aangetekend binnen zes weken na publicatie op de gemeentepaginas in de Maasroute en bekendmaking in de Staatscourant.
Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking op de dag na afloop van deze beroepstermijn. Als er binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Publicatie datum 27-05-2008