Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Het Steve Biko festival

29 mei 2008

Ondanks dat het weer niet mee zat was het Steve Bikofestival een daverend succes. Veel buurtbewoners en kinderen trotseerden de regen om samen een feestje te vieren op hun plein.

De jongens en meisjes konden zich vermaken bij het panna voetbal en de spider toren, de kleintjes vermaakten zich op het springkussen en in de draaimolen.

De ouders genoten van het plezier van dat hun kroost had en van de vele optredens van de buurtkinderen en de medewerkers van de activiteiten op het Steve Bikoplein.

kinderen-op-het-plein

Recep Olmez en Oussama Sadeken hebben de Sportiviteitsprijs 2007-2008 gewonnen voor hun inzet bij activiteiten en discipline om altijd aanwezig te zijn en sfeer te geven aan de activiteiten.

kleintjes-die-zingen

De dag werd afgesloten met een daverende optreden van K-LIBER, de kinderen swingden mee op de tonen van K-LIBER, ook de volwassenen en ouders konden de heupen niet stil houden.

De kinderen kregen bepaalde dansopdrachten en deden dat met veel plezier, maar ook de medewerkers ontkwamen daarniet aan en moesten hun kunsten vertonen op het podium.

K-Liber

Kortom het was een regenachtige dag om niet te vergeten.

meisjes-die-zingen

Het stadsdeel wil basisschool de Kraal bedanken voor het openstellen van de school, mevrouw Sadeken voor het maken van de Marokkaanse hapjes en mevrouw Zaghboub voor haar helpende hand. Reageer