Martin Jol neemt exemplaar van zijn biografie in ontvangst

Op donderdag 29 mei om 11.00 uur neemt Martin Jol een exemplaar in ontvangst van de biografie 'Martin Jol - Voor de duvel niet bang'. Dit zal plaatsvinden in de Statenzaal van het Promenade Hotel te Den Haag. De pers is hierbij van harte uitgenodigd.

Martin Jol is de succesvolle trainer uit Nederland die geschiedenis schreef bij Tottenham Hotspur en door supporters werd uitgezwaaid met 'Stand up for Martin Jol'. In het boek 'Martin Jol - Voor de duvel niet bang' wordt het opzienbarende voetballeven van Jol door auteur Alisdair Gold op een rijtje gezet. Tientallen trainers, voetballers én familieleden verleenden hun medewerking en geven zo een unieke kijk op de voetballer en trainer Martin Jol en de mens daarachter. Zo hebben onder andere Co Adriaanse, Khalid Boulahrouz, Dick Advocaat, Marcel Brands en Johnny Rep aan de biografie meegewerkt.
'Martin Jol - Voor de duvel niet bang' van Tirion Uitgevers is vanaf volgende week verkrijgbaar in boekhandel en warenhuis voor 19,95 euro. ISBN 978.90.4391.144.3.

Bestellen:

Martin Jol
Martin Jol
A. Gold