Ingezonden persbericht

Gratis EK-voetbaltool van Microsoft

Met één druk op de knop alle wedstrijddata in je Microsoft Outlook-agenda

Schiphol, 29 mei 2008 - Echte voetbalfans zitten natuurlijk allang in spanning over het EK voetbal, dat op 7 juni a.s. van start gaat. Welke elftallen zullen winnen, wie haalt de finales en wie zal zich uiteindelijk Europees Kampioen mogen noemen? Om ervoor te zorgen dat voetbalfans geen wedstrijd hoeven te missen, heeft Microsoft een gratis tool ontwikkeld die het complete wedstrijdschema met één druk op de knop in de agenda van Microsoft Outlook zet.

Gebruikers hoeven de tool slechts te downloaden en te starten. Een paar tellen later zijn alle speeldagen aan Outlook toegevoegd en is precies te zien welke elftallen waar en wanneer tegen elkaar uitkomen. Om te controleren of de installatie goed is verlopen, kunnen gebruikers kijken of de eerste wedstrijd van Nederland - tegen Italië - in de Outlook-agenda staat gepland op 9 juni 2008. Dat de beste moge winnen!

Het EK-voetbaltool is te downloaden van: http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/downloads/EKtool.aspx

Microsoft

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Voor meer informatie: