Ingezonden persbericht

Laat u deze zomer verrassen in de stad van Jeroen Bosch!

's-Hertogenbosch staat een muzikale en levendige zomer te wachten met gezellige evenementen, bijzondere tentoonstellingen en culturele highlights in een Middeleeuwse entourage. Speciale zomerkortingen op hotelarrangementen maken het extra aantrekkelijk om de Bourgondische stad te bezoeken.

Een muzikale zomer

's-Hertogenbosch biedt volop sfeer met evenementen als Den Bosch zingt, Muziek op de Binnendieze, Festival van het Levenslied, het Liederentafelfestival en Theaterfestival Boulevard. In het Noordbrabants Museum is de tentoonstelling 'Muziek gespeeld en verbeeld' te zien. VVV 's-Hertogenbosch heeft speciale hotelarrangementen ontwikkeld om de hoogtepunten van de stad te combineren. Bijvoorbeeld met een speciaal arrangement tijdens Theaterfestival Boulevard, het veelzijdige kunstenfestival dat van 8 t/m 17 augustus plaatsvindt. Het arrangement is inclusief een kopje koffie met een Bossche bol, een rondvaart of een bezoek aan het Noordbrabants Museum, een hotelovernachting en een diner en concert op het festivalplein.

Een zomer vol zonden

Maak deze zomer kennis met de beroemdste inwoner van 's-Hertogenbosch, Jeroen Bosch! Geïnspireerd op een van de bekendste schilderijen van deze bijzondere kunstenaar 'De 7 hoofdzonden', is een uniek arrangement ontwikkeld. Bezoekers kunnen hiermee hun eigen dagje vol zonden samenstellen en onder andere een bezoek brengen aan het Jheronimus Bosch Art Center óf het Noordbrabants Museum (o.a. expositie 'De wereld van Bosch'). Zelf leren schilderen als Bosch kan tijdens een workshop oude schildertechnieken in het Jheronimus Bosch Art Center.

Een actieve zomer

Voor groepen die deze zomer samen op pad willen, zijn er ook volop mogelijkheden. Vanaf 1 juli wordt de Segway gelanceerd in 's-Hertogenbosch. Met dit unieke vervoersmiddel kunnen mensen de highlights van de stad op een unieke manier beleven. Ook fietstochten langs de vestingwerken en boerenbedrijven zijn mogelijk. Speciale vestingfietsen zijn te huur bij de VVV in 's-Hertogenbosch. Of kom happen, stappen & steppen en ontdek de mooiste plekjes en culinaire hoogstandjes van 's-Hertogenbosch onder leiding van een gids.

Een zomer lang genieten

Kortom: redenen genoeg om deze zomer lekker lang in 's-Hertogenbosch te vertoeven. De VVV heeft hotelarrangementen samengesteld die deze zomer extra voordelig geprijsd zijn. Een compleet arrangement met diner, wandeling en museumbezoek is al verkrijgbaar vanaf E 71,50 per persoon. Voor een uitgebreide keuze aan leuke hotelarrangementen kunnen mensen ook rechtstreeks terecht bij 7 uitstekende hotels in de regio
's-Hertogenbosch.

Meer informatie

Op www.vvvdenbosch.nl vindt u alle zomeractiviteiten in 's-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt ook bellen naar: 0900-11 22 334 (E 0,50 p/m) of mailen naar info@regio-vvv.nl. Voor groepsarrangementen kunt u contact opnemen met onze afdeling groepsreserveringen via: 073-614 99 86 of mailen naar groepsreserveringen@regio-vvv.nl.

NOOT AAN DE REDACTIE: