Roto Smeets de Boer NV
PERSBERICHT

Identiteit mogelijke investeerder RSDB bekend

RSDB deelt mede dat Hombergh/De Pundert Group (HHBV) de investeerder is die de intentie heeft om een openbaar bod uit te brengen op de uitstaande aandelen van RSDB NV, tegen een indicatieve prijs van Euro 40 per aandeel (cum dividend), zoals genoemd in de persberichten van 13 maart, 20 maart en 23 april jl.

HHBV is een Nederlandse investeringsmaatschappij gericht op de industriële sector. De strategie van HHBV is erop gericht een meerderheidsbelang te krijgen in bedrijven met een sterk management die meestal opereren in een sector waar geconsolideerd moet worden.

HHBV heeft zich tot doel gesteld een pan-Europees drukkerij-platform te creëren. In dat kader is op 29 mei aangekondigd dat HHBV een overeenkomst heeft getekend met Quebecor World Inc. inzake de overname van Quebecor World's Europese drukkerij-divisie. De verwachting is dat deze overname eind juni zal zijn afgerond.

HHBV heeft aangegeven binnenkort nadere informatie te verstrekken over zijn voorgenomen bod op RSDB NV.

Hilversum, 29 mei 2008

RSDB NV
Raad van Bestuur

Profiel
RSDB NV is opgenomen in de notering van NYSE Euronext met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines:
Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.
Web site adres: www.rsdb.nl