Ingezonden persbericht


Inloopavond Hofland-Oost donderdag 29 mei | Kinderen gezocht met tekentalent!

Op donderdag 29 mei 2008 organiseert de gemeente van 20.00 tot 22.00 uur een inloopavond over de inpassing van het nieuw aan te leggen trapveldje in Hofland-Oost. Deze inloopavond is bedoeld voor omwonenden en geïnteresseerden. De inloopavond is op het stadskantoor.

Programma
De inloopavond geeft u de gelegenheid vragen te stellen en reacties te geven op het planvoorstel. Op de inloopavond zijn naast de stedenbouwkundige en ambtenaren tevens de bewonersvertegenwoordigers aanwezig die mee hebben gedacht over een zo goed mogelijke inpassing van het trapveld en de herschikking van de parkeergelegenheid.

Hofland-Oost fase 4
De gemeente is op dit moment bezig met de ontwikkeling van Hofland-Oost fase 4 en 5. Naar aanleiding van de reacties van de inloopavond van 17 januari 2008 is onder andere besloten de plannen omtrent Hofland-Oost fase 4 (het huidige trapveldje) te wijzigen. Na overleg met het Comité Behoud Trapveld en een aantal bewonersvertegenwoordigers is de gemeente tot gewijzigde plannen gekomen. Op de inloopavond kunt u uw reactie op het planvoorstel geven middels een reactieformulier. De reacties zullen worden meegewogen in het uiteindelijke voorstel dat aan het college van burgemeester en wethouders zal worden voorgelegd.

Teken mee!
De plannen omtrent de concrete inrichting van het trapveldje liggen nog niet vast. Daarin willen we graag de stem van de kinderen betrekken. Zij zullen het trapveldje immers gaan gebruiken. Om dit te bewerkstelligen nodigen we op donderdag 29 mei 2008 van 16.00 tot 18.00 uur alle kinderen tot 12 jaar uit op het stadskantoor. Aan de kinderen zal gevraagd worden een tekening te maken van het spelen op het trapveldje. De tekeningen zullen als inspiratie worden gebruikt voor de inrichting. De vijf mooiste tekeningen worden beloond met een prijs.

Kijk voor meer informatie op www.montfoort.nl > Wonen & omgeving > Nieuwbouwprojecten. >
--- einde bericht ---

Met vriendelijke groet,

I.F. (Iris) Jautze
Communicatieadviseur

Gemeente Montfoort - Kasteelplein 5 - 3417 JG Montfoort - Postbus 41 - 3417 ZG Montfoort - T 0348-476457 - M 06-54995911 - F 0348-474214 - www.montfoort.nl