Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vergadering commissie Feijenoord-Kop van Zuid 29 mei 2008

Donderdag 29 mei 2008 vergadert de commissie Feijenoord-Kop van Zuid vanaf 20.00 uur in de raadszaal van het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Agenda

1. Opening en vaststellen agenda door voorzitter
2. Mededelingen
Mededelingen van de commissievoorzitter.

3. Vragenhalfuur
Gelegenheid voor bewoners om vragen te stellen. De vragen dienen tenminste 24 uur voor de vergadering schriftelijk of per mail bij de griffie te worden aangeleverd.

4. Verslagen en Besluitenlijsten
Het verslag en de besluitenlijst van de commissievergadering op 21 februari jl. worden ter vaststelling voorgelegd.
5. Kadernotitie Kindvriendelijke wijk Feijenoord In de deelgemeente is de wijk Feijenoord geselecteerd als pilotwijk voor het kindvriendelijker maken van een aantal wijken. Het Dagelijks Bestuur heeft hierover een kadernotitie opgesteld. Portefeuillehouder Oudshoorn is uitgenodigd om een mondelinge toelichting te geven op de kadernotitie. De commissie zal de notitie bespreken en kan vragen te stellen.
6. Wijkveiligheid Actie Programmas 2008 Feijenoord en Kop van Zuid Het Dagelijks Bestuur heeft, met medewerking van wijkpartijen en bewonersorganisaties,Wijkveiligheid Actie Programmas 2008 voor Feijenoord en Kop van Zuid opgesteld. De commissie kan hierop reageren. Portefeuillehouder Oudshoorn is uitgenodigd om eventuele vragen te beantwoorden.

7. Openstaande toezeggingen commissie Feijenoord - Kop van Zuid Tijdens eerdere vergaderingen van de commissie Feijenoord-Kop van Zuid heeft het Dagelijks Bestuur een aantal toezeggingen gedaan die nog openstaan. In overleg met de commissievoorzitter en het Dagelijks Bestuur is afgesproken om deze openstaande toezeggingen tijdens de vergadering mondeling te behandelen.
8. Rondvraag en sluiting

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

Voor de volledige stukken kunt kijken onder het kopje "Politiek/bestuursinformatie" BIS