Gemeente Eijsden



Werk aan de Rijksweg

Voor uitvoering van de werkzaamheden van de voormalige Rijksweg N592, voor het tracé Rijckholt - Mariadorp wordt vanaf 29 mei 2008 het weggedeelte vanaf het Onze Lieve Vrouweplein tot en met het viaduct over de A2 te Mariadorp in beide richtngen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Deze afsluiting zal volgens de huidige inzichten circa 3 weken in beslag nemen.


- Vrachtverkeer komende vanaf Battice en De Planc en 's Gravenvoeren wordt omgeleid via de route Berneau - Visé. Over de kern Visé wordt men naar de E25/A2 geleid.


- Via de autosnelweg wordt het vrachtverkeer via het halve klaverblad te Gronsveld omgeleid om vanuit noordelijke richting de kern Eijsden via de afrit 57 te Oost-Maarland te bereiken.


- Overig verkeer komende uit zuidelijke richting Moelingen, Withuis en Mesch zal tijdelijk worden omgeleid via Moerslag - St. Geertruiderweg - rotonde Groenstraat.


- Verkeer komende uit noordelijke richting Oost-Maarland, Eijsden en A2 zal eveneens via de rotonde Groenstraat - Moerslag - Heiweg - Kommelsweg om de werken worden geleid.

Voor de fietsers op schoolhuisroute van Mesch naar 's Gravenvoeren en de lijndienst van Veolia richting Visé zullen nadere voorzieningen worden getroffen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Weerts van het team Openbare Werken. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (043) 409 52 78 en 06 14 01 89 76.