Gemeente Borsele

Intrekking vergunningen Wet Milieubeheer op grond van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer

Schietvereniging âOranje Nassauâ, Schoorkenszandweg ong., âs-Gravenpolder

Onderwerp

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele heeft besloten, op verzoek van de vergunninghouder, over te gaan tot intrekking van zijn milieuvergunningen. Het betreft de milieuvergunningen van 9 juni 1981 en 15 maart 1983 van Schietvereniging âOranje Nassauâ te âs-Gravenpolder voor het houden van schietoefeningen annex kantine gevestigd aan de Schoorkenszandweg ong. te âs-Gravenpolder. Omdat de schietvereniging haar intrek heeft genomen op een nieuwe lokatie (Rangeerstraat 18, âs-Gravenpolder), heeft vergunninghouder verzocht op grond van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer de genoemde vergunningen in te trekken.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige van belang zijnde stukken van 30 mei tot en met 10 juli 2008 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur. Ook is de beschikking in te zien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Beroep

Beroep kan tot en met 10 juli 2008 worden ingesteld door degenen die op tijd hun bedenkingen tegen de ontwerp-beschikking hebben ingediend en de adviseurs, die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen. Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet tot het inbrengen van bedenkingen in staat bent geweest, kunt u eveneens beroep instellen. Het beroepschrift moet in tweevoud gezonden worden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Als u beroep instelt kunt u bovendien vóór 11 juli 2008 een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Heinkenszand, 29 mei 2008