Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Ondernemers komen met lijst voor Waterschapsverkiezingen

Komende waterschapsverkiezingen: Droge voeten en hoge waterkwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten!

De ondernemersorganisaties MKB-Noord, LTO Noord en VNO-NCW Noord hebben de handen ineengeslagen om bij de komende waterschapsverkiezingen de stem van het bedrijfsleven duidelijk te laten klinken. De nieuw opgerichte vereniging 'Werk aan Water' vervult hierbij een belangrijke rol. Deze vereniging zal in de vijf noordelijke waterschappen lijsten indienen om mee te doen aan de waterschapsverkiezingen.

Het bedrijfsleven vindt een stevige ondernemersinbreng in de besturen van de waterschappen noodzakelijk om ze een nuchtere koers te laten varen en wil daarnaast dat de waterschappen zich richten op de kerntaken: droge voeten en een goede waterkwaliteit. Uiteraard moeten de waterschappen deze taken tegen de laagst mogelijke kosten uitvoeren.

De vereniging Werk aan Water is inmiddels begonnen met het werven van lijsttrekkers en kandidaten voor de verkiezingen. Over niet al te lange tijd maakt de vereniging de namen van de lijsttrekkers bekend. Na de zomer start de campagne. Door de krachtenbundeling zullen de drie ondernemersorganisaties veel ondernemers mobiliseren om hun stem in november a.s. uit te brengen.