Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 29 mei 2008

Delta Lloyd introduceert de xclusief sportverzekering Geen zorgen meer over je exclusieve sportuitrusting

Natuurlijk ben je zuinig op je kostbare sportuitrusting. Maar wat als je favoriete golfclubs worden gestolen tijdens je golfvakantie? Of wanneer je comfortabele paardrijlaarzen onherstelbaar zijn beschadigd? En wat een ellende als je net aangeschafte mountainbike door vandalen is toegetakeld. Gelukkig hoef je je nu geen zorgen meer te maken over je exclusieve sportuitrusting. Deze kun je namelijk verzekeren met de Delta Lloyd Xclusief Sportverzekering. De verzekering biedt wereldwijde dekking tegen diefstal, verlies, vandalisme of beschadiging van de uitrusting van golfers, ruiters, duikers, fietsers en watersporters.

Ruime nieuwwaarderegeling
Met de Xclusief Sportverzekering is je sportuitrusting wereldwijd verzekerd. Er is geen eigen risico. Gaat je uitrusting binnen twee jaar na de aanschaf totaal verloren, dan krijg je de volledige nieuwwaarde retour, na die periode wordt de dagwaarde uitgekeerd. Fietsen en golfclubs zijn hierop de uitzondering. Een fiets is een jaar lang tegen nieuwwaarde verzekerd. Golfclubs maar liefst vijf jaar lang. Sla je een officieel erkende hole-in-one? Dan ontvang je van Delta Lloyd 250.

Xclusief-label
Het Delta Lloyd Xclusief-label is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de groeiende behoefte aan specifieke oplossingen in het topsegment. Er zijn ook Xclusief-verzekeringen voor luxe woonhuizen, inboedel, kostbaarheden, auto s en jachten.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de Xclusief Sportverzekering naar www.deltalloyd.nl/xclusief.

Einde bericht