Gemeente Pekela


Bestemmingsplan

Voorontwerpbestemmingsplan 'Bedrijventerrein West bedrijfswoningen'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan "Bedrijventerrein West bedrijfswoningen" is vastgesteld.

Het bestemmingsplan geeft de gebruiksmogelijkheden aan van gronden en opstallen voor het oostelijke deel van het bedrijventerrein Bedrijventerrein West in Oude Pekela. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid één dienstwoning bij een bedrijf te realiseren. In het geldende bestemmingsplan is dit momenteel niet mogelijk. Het plangebied betreft het perceel kadastraal bekend Gemeente Oude Pekela, sectie D, nummer 2801 en is gelegen tussen Kerklaan, Schipperswijk naast 22 en Industrieweg west te Oude Pekela.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 29 mei 2008 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage liggen van de stukken telefonisch een afspraak te maken met het taakveld VROM via telefoonnummer 0597-617555.

Nadere informatie kan verkregen worden bij het taakveld VROM.

Oude Pekela, 28 mei 2008

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

J. van der Woude, secretaris