Grützmacher documentverwerkingssystemen op Drupa 2008


HEEMSKERK, 20080123 -- Drupa 2008 word dit jaar gehouden van 29 mei t/m 11 juni 2008. Met een totaaloppervlakte van 162.000m2 verspreid over 17 hallen is de Drupa absoluut de meest toonaangevende internationale beurs op het gebied van drukken, uitgeven en natuurlijk afwerking. Grützmacher is uiteraard ook present op de Drupa. De stand van Grützmacher bevindt zich in hal 14 en heeft standnummer D51. Grützmacher zal op deze beurs zijn laatste noviteiten laten zien. De vergaarsystemen, couverteersystemen, stand-alone feeders en het combinatie vergaarsysteem voor het vergaren en/of couverteren zullen aan het publiek getoond worden. Voor informatie www.couverteersysteem.nl

Het Grützmacher vergaarsysteem is tevens te koppelen aan bestaande of nieuwe verpakkingsmachines, te weten sealmachines, kruisstapelaars, bundelmachines en andere afwerkapparatuur.

In de stand van Grützmacher zal een medewerker van Grützmacher Nederland aanwezig zijn om u te ontvangen en te voorzien van iedere gewenste informatie.





Grützmacher System