UNCLOSURE opent deuren tijdens Nationale Viva la Donnadag


gratis massagebehandeling voor vrouwen met kanker

WOERDEN, 20080507 -- UNCLOSURE Praktijk voor massages vanuit holistische visie verwent vrouwen met kanker op 29 mei 2008. Op deze nationale verwendag behandelt Debbie Hoekmeijer-van der Zon vrouwen met kanker geheel belangeloos met een gratis massagebehandeling naar eigen keuze. Bijvoorbeeld met klassieke of energetische massage, voetreflexzonemassage of holistic pulsing. Aanmelden voor een behandeling al kan vanaf 1 mei.

Even je aandacht afleiden van je ziekte, je weer even vrouw voelen en stralen, dat is het doel van de nationale Viva la Donna Day.
Door onder andere een massage krijgen deze vrouwen weer een beetje zelfvertrouwen waardoor het leven weer positiever kan worden hervat. Stichting Viva la Donna initieert deze tweede verwendag, die is opgezet vanuit de persoonlijke ervaring van de oprichtster, Corinne de Haas.

Na een diagnose van kanker is er weinig aandacht voor nazorg en juist dan is er behoefte aan persoonlijke aandacht. "Gewoon doorgaan" is een veelgehoorde kreet en vrouwen doen er vaak alles aan om omgeving en gezin te ontzien. Soms zijn er fysieke en mentale beperkingen waardoor de drempel voor een lekkere verwenbehandeling groot is. Toch blijkt een persoonlijke vorm van aandacht het herstel te bevorderen.

Daarom opent UNCLOSURE Praktijk voor massages vanuit holistische visie haar deuren op 29 mei 2008 om op deze bijzondere Viva la Donna Day vrouwen met kanker te laten ontspannen en de (dagelijkse) zorgen even van zich af te zetten. Even een moment voor jezelf.





Debbie Hoekmeijer