Ingezonden persbericht

Monsterboard.nl viert tiende verjaardag met feesten door heel Nederland

Amsterdam, 22 mei 2008 - Monsterboard.nl bestaat tien jaar en viert dit met exclusieve feesten (Monsterparty's) voor heel werkend en werkzoekend Nederland. De aftrap is donderdag 29 mei met een Groovy Discoparty in de vernieuwde Nachtburgemeester in Utrecht.

Omdat elke werknemer anders is, organiseert Monsterboard.nl verschillende Monsterparty's door heel Nederland. Op de Monsterparty's treden onder andere Berget Lewis, The Opposites, Pete Philly & Perquisite, Voicst, en The Partysquad op. Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal zijn er Monsterparty's in de stamkroeg van een bekende oud Oranje international en ook zal er een speciaal carrièrefeest zijn waar loopbaancoach Huub van Zwieten je voorbereid op het vinden van je droombaan.

Organiseer je eigen feest!
Wie geen geschikt feest heeft gevonden of denkt een leuker feest te kunnen organiseren, mag een verzoek indienen voor een 6e Monsterparty. Het leukste en origineelste idee wordt uitgevoerd en de winnaar mag al zijn vrienden meenemen.

Party-agenda 10 jaar Monsterboard.nl:
29 mei: Groove met Berget Lewis (De Nachtburgemeester, Utrecht)
9, 13 en 17 juni: Orange Fever met bekende voetballer (stamkroeg, Rotterdam)
25 september: Live met Pete Philly & Perquisite en Voicst (Luxor Live, Arnhem)
30 oktober: Urban met DJ Flava, The Opposites en The Partysquad (Hollywood Music Hall, Rotterdam)
november: Explore met Huub van Zwieten (locatie nog verrassing)

Monsteralyzer
Kaarten zijn niet te koop, maar alleen te bemachtigen via de actiesite www.monsterparty.nl. Bezoekers kunnen aan de hand van een speciale Monsteralyzerachterhalen welk feest het beste bij hun past en zich zo inschrijven voor twee gratis kaarten. Zo vindt elk partymonster zijn favoriete Monsterparty.

Partymonster deelt kaarten uit
Om de inwoners van Utrecht een extra kans te geven op kaarten voor de eerste Monsterparty in hun stad, deelde de mascotte van Monsterboard.nl vandaag gratis kaarten uit. Verkleed als Discodancer bezocht hij diverse locaties in Utrecht waaronder de Oude Gracht. Zie foto op: http://www.presslink.nl/monsterboard/

/// EINDE BERICHT ///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan momenteel circa 60.000 vacatures en ruim 850.000 CV's. Per maand kent de site ruim 2.000.000 unieke bezoeken (januari 2008).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster(TM), marktleider op het gebied van online recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Maynard, Massachusetts. Monster heeft 37 locale websites, gevestigd in 35 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces.

Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc., opgericht in 1967, is het moederbedrijf van Monster(TM). Het hoofdkantoor van Monster Worldwide staat in New York. Internationaal werken er circa 4.600 medewerkers in 35 landen. Monster Worldwide (Nasdaq: MNST) maakt deel uit van de S&P 500 Index en de NASDAQ-100 Index.
Meer informatie over Monster Worldwide is te vinden op www.monsterworldwide.com.

Noot voor redacties:
Contactinformatie (