Ingezonden persbericht


Benoeming van Peter Buis tot Managing Director voor BCD Travel in België

Utrecht - BCD Travel, Nederlands en Belgisch marktleider op het gebied van zakenreismanagement, kondigt de benoeming van Peter Buis tot Managing Director voor België aan.

Peter Buis (45), die al Managing Director van BCD Travel in Nederland is, zal zijn functie per heden opnemen. Zijn doel: de verdere uitbouw van BCD Travel op de lokale markten. Voordat hij in januari 2008 aan de slag ging bij BCD Travel in Nederland, was Peter Buis CEO van MailMerge, een onderdeel van DHL Global Mail. Daarvoor was hij Senior Vice-President van Loyalty Management International, wereldmarktleider op het gebied van loyaliteitsprogramma's. Hij werkte gedurende meer dan tien jaar voor Royal Dutch Shell in diverse managementfuncties over de hele wereld.

"De keuze voor Peter Buis om onze globale aanpak te versterken, is logisch", verklaart Ilona De March, President EMEA van BCD Travel. "Temeer omdat hij al Managing Director is van BCD Travel in Nederland. Hij is niet alleen goed vertrouwd met ons bedrijf, hij beschikt ook over de nodige management- en ondernemingservaring. We zijn ervan overtuigd dat hij de huidige toppositie van BCD Travel in zowel de Nederlandse en Belgische markt niet alleen zal bewaken, maar ook nieuwe impulsen zal geven."

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), DirectParkeren (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 13 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com



Ingezonden persbericht