Ingezonden persbericht


Onderwerp: Ilse media en Connexys lanceren NUwerk.nl

Datum: 29 mei 2008

Ilse media en Connexys lanceren NUwerk.nl

Ilse media en Connexys lanceren in juli een nieuwe online vacaturebank: NUwerk.nl. NUwerk.nl combineert de techniek van Connexys, marktleider op het gebied van recruitment software met het bereik van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

Wat NUwerk.nl onderscheidt van andere vacaturebanken is dat uitsluitend directe vacatures, dus vacatures zonder tussenkomst van arbeidsbemiddelaars, worden getoond. Bezoekers solliciteren direct bij de werkgever.

Jan van Goch, Director Marketing & Sales bij Connexys: "NUwerk.nl is een vacaturebank die werkt volgens een nieuw concept. Werkgevers sluiten een contract af op basis van het aantal werknemers, waarbij voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal vacatures in de vacaturebank van NUwerk.nl wordt opgenomen. Op deze manier is het mogelijk om gemakkelijk en tegen lage kosten per vacature te werven in een kwalitatief hoogwaardige omgeving."

Maringo Vlijter, Business Developer bij ilse media: "NU.nl bereikt elke maand 3,5 miljoen unieke bezoekers die meerdere keren per dag op de site terugkomen om het laatste nieuws te lezen. Via één klik van NU.nl naar NUwerk.nl hebben (latent) werkzoekenden nu ook snel en gemakkelijk toegang tot de laatste vacatures."