Ingezonden persbericht


Persbericht

Mei 2008

Cool met oranje!

Met het oog op de nieuwe oranjegekte die ons land vanaf begin volgende maand weer gaat overspoelen, heeft Screwpull een oranje koelzak om de bubbels alvast koud te zetten! Screwpull heeft praktische 'zakken' ontwikkeld om wijnflessen te koelen of op temperatuur te houden. Dankzij de elastische zijkanten passen deze universele wijnflessenkoelers ook om de wat dikkere fles van mousserende wijnen. Iedere feestwijn is binnen 10 minuten op temperatuur om de overwinning te vieren (Wellicht ook geschikt om het hoofd koel te houden tijdens de wedstrijd!).

Het eerste dat opvalt aan de universele wijnflessenkoeler is het hoogwaardige materiaal waar ze van zijn vervaardigd. Het ijzersterke polyester textiel is flexibel en heeft een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, ook mousserende wijnflessen. Van binnen zorgt de gel voor een snelle en optimale koeling. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden, zelfs in de zon. Deze koelers zijn tevens verkrijgbaar in lentegroen, wijnrood en zwart.

Winkelverkoopprijs "Universele wijnflessen koeler" is ¤14,90

Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.screwpull.nl of bellen naar 040-254 98 48.

Einde persbericht