PNVD: nieuw programma, nieuwe plannen


LEIDEN, 20080529 -- Vandaag presenteert de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit (PNVD) voor het eerst sinds haar oprichting (in 2006) een nieuw partijprogramma. Vandaag, twee jaar later, is er een nieuw programma. Dat is verspreid en geplaatst op: www.pnvd.nl/prog_mei_2008.html

== Tevens: aankondiging plannen ==

* Voorzitter Uittenbogaard en secretaris De Jonge werken samen aan een boek, dat medio 2009 zal worden uitgegeven, waarschijnlijk in eigen beheer. In het boek geven zij hun visie over allerhande onderwerpen, waaronder de media, politie en justitie, de EU, de politiek, humaniteit, privacy en opvoeding. Van het boek zullen minimaal enkele duizenden exemplaren worden verspreid.
* Vanaf medio 2010 zal het gehele bestuur filmpjes publiceren, over allerhande onderwerpen. Enkele onderwerpen die de revue zullen passeren zijn: decentralisatie van macht, minder overheidsbemoeienis, Nederland richting politiestaat. De PNVD is nog steeds hard nodig in Nederland en diens betrokkenen zijn vastbesloten om de PNVD in de Kamer te krijgen.

== Tot slot, ter informatie ==

* Nieuwe, recente foto's van het bestuur (gezamenlijk en los):
www.pnvd.nl/bestuur.html
* Het logo van de PNVD in verschillende groottes en als SVG:
www.pnvd.nl/buttons.html





PNVD