Quint benoemt Paul van der Linden tot Senior Consultant


Versterking van de practice Regie met ervaring vanuit de financiële sector

AMSTERDAM, 20080529 -- Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, benoemt Paul van der Linden tot Senior Consultant. Paul heeft de nodige kennis en ervaring opgedaan in de financiële sector (met name bij verzekeraars), die hij zal inzetten binnen de practice Regie van Quint.

Voordat Paul van der Linden bij Quint Wellington Redwood in dienst trad, werkte hij 12 jaar bij Getronics PinkRoccade. Bij zijn werk als Account Director was hij als regievoerder integraal verantwoordelijk voor het totale dienstenportfolio bij een grote verzekeraar. Daarvoor werkte Paul als Transitiemanager voor een outsourcing provider met een offshore component, als Manager Business Development voor het domein architectuur en integratie, als Deliverymanager van een e-Business unit en als Opdrachtmanager met verantwoordelijkheid voor een breed portfolio van applicatiebeheer.

"Paul van der Linden versterkt als Allround manager de practice Regie van Quint Nederland. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd in verschillende disciplines binnen IT aan leverancierszijde", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland van Quint Wellington Redwood. "Hij is met zijn kennis en ervaring in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes en de verdere uitbouw van de practice Regie."

"Veel organisaties verkeren momenteel in `transformatie'; of het nu gaat om vernieuwing van het applicatielandschap, herziening van de sourcingstrategie of verlegging van de business focus. IT is steeds meer een organisatievraagstuk in plaats van een puur technologische aangelegenheid. De vraag hoe IT een bijdrage aan innovatie kan leveren, staat hierbij centraal. Gezien deze ontwikkelingen, neemt ook de vraag naar gedegen, onafhankelijk advies sterk toe", zegt Paul van der Linden. "Werken bij Quint Wellington Redwood is voor mij een een logische carrièrestap. Het biedt mij de kans om op basis van mijn expertise klanten te ondersteunen bij het op de juiste wijze inzetten van IT. Ik kijk ernaar uit om met (potentiële) klanten in gesprek te gaan over het opzetten van een succesvolle ondersteuning van hun business."

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg `Quint' - is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing en service management, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Quint heeft een rijk palet aan diensten op het gebied van consultancy, measurement en opleiding, voor alle domeinen van business- en IT-management.
Quints klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Zij vertrouwen op Quint om zich te kunnen onderscheiden in geïntegreerd management van hun business- en IT-domeinen en zo een strategisch concurrentievoordeel te behalen. Quint kent een sterk commitment aan de resultaatgerichte uitvoering van haar adviezen, onder het motto "Dare to challenge".
Quint daagt zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen en meer toegevoegde waarde te realiseren. En vindt niet alleen de organisatie van haar klanten opnieuw uit , maar ook de consultancybranche zelf!
www.quint.nl (lokale website)
www.quintgroup.com (global website)





Ingezonden persbericht