Ingezonden persbericht

()

Quote
----------
Hoofddorp, 29 april 2008

Seminar SCOPE ATP - 29 mei 2008 in Hoofddorp

Verzekeren via het internet gaat de consument steeds makkelijker af, waardoor de toegevoegde waarde van het intermediair niet altijd tot zijn recht komt. Enerzijds ligt de focus op het behouden en uitbreiden van de marktpositie, anderzijds zal het intermediair moeten voldoen aan de regels die hen door de Wet Financieel Toezicht wordt opgelegd. De noodzaak tot relatiebeheer wordt steeds groter in de wereld van de Assurantietussenpersoon.

Op donderdag 29 mei organiseert SCOPE marketing technology in Hoofddorp het SCOPE ATP Seminar. Speciaal voor de Assurantietussenpersoon heeft SCOPE een op maat gesneden CRM-pakket ontwikkeld, dat aansluit op de behoefte van de hedendaagse assurantietussenpersoon en hen volledig ondersteund op gebied van commerciële activiteiten. Bezoekers van het seminar krijgen de mogelijkheid om, aan de hand van een live demonstratie, kennis te maken met de 'look en feel' van SCOPE ATP.
Het seminar start om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.
Voor meer informatie over het seminar SCOPE ATP of om in te schrijven, klik hier.

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende CRM-toepassingen van SCOPE en wat SCOPE voor uw organisatie kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Carmela Barends Gambetta, telefoonnummer 023-5179200.

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is de organisatie actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief met branchespecifieke oplossingen in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening.