NEN


Nieuwe Europese regelgeving bouwproducten

donderdag 8 mei 2008, 16:00

NEN organiseert, in samenwerking met het ministerie van VROM, op 29 mei een bijeenkomst met voorlichting en discussie over de Europese regelgeving bouwproducten. Deze bijeenkomst is interessant voor diegenen die in hun werk te maken hebben met de (huidige) Richtlijn Bouwproducten (CPD = Construction Products Directive).

Gebruikers van de huidige richtlijn krjigen straks van doen met de (nieuwe) Europese verordening voor bouwproducten (CPR = Construction Products Regulation). De bijeenkomst gaat onder andere over welke kwesties er spelen, wat de mogelijke consequenties voor Nederland zijn en wat de mening van betrokkenen en belanghebbenden is.

Datum: 29 mei 2008
Tijd: 14.00 uur tot 16.30 uur
Plaats: NEN, Delftzaal
Adres: Vlinderweg 6, 2623 AX Delft

De inleiding wordt gegeven door dr. ir. C.C.A.M. van den Thillart van het ministerie van VROM. Daarna is het woord aan de aanwezigen voor de discussie. Deelname is kosteloos. U kunt zich tot en met 26 mei aanmelden door een e-mail met uw NAW-gegevens te sturen naar evenementen@nen.nl, onder vermelding van 'Bouwproducten 29 mei 2008'. De capaciteit van de zaal is beperkt. Eventueel zal een tweede bijeenkomst worden belegd.