Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


PERSUITNODIGING

Driebergen, 7 mei 2008

Top kampeersector zet zich in voor Stichting Heartbeat

Superplatz-campings bieden luxe vakantie

U wordt van harte uitgenodigd om op vrijdag 30 mei de ondertekening van de samenwerking van de Superplatz-campings en de Stichting Heartbeat bij te wonen. Stichting Heartbeat biedt vakanties aan gezinnen met jonge kinderen met een hartafwijking. De Superplatz-campings willen deze gezinnen graag een onvergetelijke tijd aanbieden. De Superplatz-campings behoren tot de absolute top van kampeerbedrijven in Europa. "Wij willen graag onze maatschappelijke betrokkenheid tonen", aldus Angelique Joosten van Superplatz Camping ter Spegelt. Op 30 mei hoort u de plannen hoe de Superplatz-campings hun ruime ervaring om gezinnen in de watten te leggen, gaan inzetten voor de Stichting Heartbeat.

De aankondiging van de samenwerking vindt plaats bij Superplatz Camping Ter Spegelt, Postelseweg 88 in Eersel.

Het programma ziet er als volgt uit:
11.00 uur ontvangst met koffie (en iets lekkers) 11.10 uur Ontvangstwoordje
11.15 uur presentatie Angelique Joosten over Superplatz-campings 11.30 uur presentatie Björn Tannemaat over Stichting Heartbeat 11.45 uur overhandiging cheque en sleutel + fotomoment 11.50 uur ludiek intermezzo
12.00 uur afsluiting
12.05 uur borrel en hapjes en mogelijkheid over het park te lopen

We stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Wilt u ons via een e-mail aan communicatie@recron.nl laten weten of u in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn?

Achtergrondinformatie

Superplatz-campings
De Duitse ADAC, één van de meest toonaangevende toeristenorganisaties van Europa, heeft begin 2008 tien Nederlandse campings onderscheiden met de titel Superplatz. Deze bedrijven, allen lid van brancheorganisatie RECRON of Koninklijk Horeca Nederland, mogen een jaar lang dit predicaat voeren. Een prestatie van formaat, vergelijkbaar met de Michelin-sterren in de horeca.

De Nederlandse bedrijven met de titel Superplatz zijn:
· Camping Tempelhof (Callantsoog)

· Kampeercentrum De Beerze Bulten (Ommen)
· Camping De Paal (Bergeijk)

· Camping De Kuilart (Koudum)

· Comfortcamping Scheldeoord (Baarland)
· Recreatiecentrum Ter Spegelt (Eersel)
· Recreatiecentrum De Wildhoeve (Emst)

· Camping Roompot Beach Resort (Kamperland)
· Camping De Kleine Wolf (Ommen)

· Recreatiepark Breebronne (Maasbree)

Nederland scoort in Europa zéér hoog met het aantal Superplatz-campings. Met maar liefst tien bedrijven behoren de Nederlandse campings gezamenlijk met de grote kampeerlanden Duitsland en Italië tot de top-3 van Superplatz landen.
Meer informatie: www.topcampings.net

Stichting Heartbeat
De wereld staat op z'n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt het zo'n 1.400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat geeft gezinnen die dit door moeten maken, weer wat levensvreugde door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren.
Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in om meer defibrillatoren in het straatbeeld te krijgen. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl


---------------------------