Gemeente Deventer

Heropening zaal Braakhekke

Op 30 mei opent wethouder Gosse Hiemstra het geheel vernieuwde zalencomplex Braakhekke in Bathmen. De zaal is in het kader van "het centrumplan Bathmen" ingrijpend aangepast en uitgebreid en is daarmee weer klaar voor een intensief sociaal-cultureel gebruik in de Bathmense gemeenschap.

In 2006 heeft de gemeente samen met bestaande en nieuwe gebruikers plannen uitgewerkt voor een `nieuwe zaal Braakhekke'. In november 2007 is in opdracht van de gemeente Deventer gestart met de verbouwing van de zaal. Vanaf deze zomer kan er weer volop gebruik van worden gemaakt.
Architect Te Kiefte heeft van de input van de gebruikers een ontwerp voor zaal Braakhekke gemaakt.

Voor jong en oud
Zaal Braakhekke is omgevormd tot een multifunctionele accommodatie waarin plaats is voor allerlei sociaal-culturele activiteiten. De zaal is de thuisbasis voor veel verenigingen van Bathmen, van Bathmense Revue tot Vrouwen van Nu, van Oudheidkundige Kring tot Peuterspeelzaal. Jong en oud kan weer optimaal gebruik maken van de zaal.

Programma
Op 30 mei a.s. wordt zaal Braakhekke geopend. Stichting Cultuurhuus Bathmen, verantwoordelijk voor het beheer en programmering, heeft samen met een aantal gebruikers de opening voorbereid.
* 15 uur ontvangst genodigden in de foyer
* 15.30 uur eerste deel programma (verzorgt door Orpheus)
* 16 uur officiële opening door wethouder Gosse Hiemstra
* 16.30 uur tweede deel programma (verzorgt door Bathmense Revue)
* 17 uur informeel samenzijn in de foyer

* 18 uur open huis voor belangstellenden

Publicatiedatum: 16-5-2008
zaal Braakhekke te Bathmen

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging donderdag 15 mei 2008