Berenschot betrokken bij Utrechtse buurt Kanaleneiland

21/05/2008 11:49

berenschot

Utrecht, 21 mei 2008 - Vrijdag 30 mei steken zo'n 300 Berenschot-medewerkers een dag lang de handen uit de mouwen in 15 maatschappelijke projecten in de Utrechtse buurt Kanaleneiland. Minister Ella Vogelaar opent een van de projecten; burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht sluit er één af. De dag staat in het teken van het 70-jarig bestaan van Berenschot, dat al ruim 30 jaar in Kanaleneiland is gevestigd.

De dag begint vrijdag 30 mei om 8.30 uur bij het hoofdkantoor aan de Europalaan 40 in Utrecht. Minister Ella Vogelaar en directievoorzitter Theo Camps ontvangen een aantal medewerkers van het 3-Generatiecentrum. Dit is tevens het startsein, waarna de ruim 300 Berenschotters over Kanaleneiland uitzwermen en aan de slag gaan. Rond 17.00 uur sluit burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht het project in Buurtcentrum Kanaleneiland Zuid af. Daarna keren alle Berenschot-medewerkers terug op het hoofdkantoor voor een hapje en een drankje.

De projecten zijn gekozen in overleg met Stichting Doenja in Utrecht. Het betreft onder meer het geven van sollicitatietrainingen, het wegwerken van achterstallig onderhoud en het organiseren van een markt en een sportmiddag. Organisaties die Berenschot ondersteunt, zijn bijvoorbeeld scholen, buurthuizen en verzorgingshuizen. Berenschot werkt voor de organisatie van de dag samen met Robin Good.





http://www.berenschot.com