Bluecircle tv productie


Finale Holland's Got Talent bomvol topacts 2008-05-27 16:33:30 Holland's Got Talent bereikt vrijdag 30 mei om 20.30 uur bij SBS 6 haar hoogtepunt: de finale. In een zinderende liveshow strijden de finalisten om de overwinning en die prestigieuze prijs. De winnaar verdient, naast de ultieme erkenning van zijn talent en een auto, een optreden tijdens het Wereld Kerst Circus in Carré.

Klassieke zanger Mario Veltman, de Twirl Witches die voor de gelegenheid is omgedoopt in Cirque Du Twirl, breakdancegroep de Hustle Kidz, zanger Waylon, de jeugdige pianist Oscar Yang en acrobate Daniëlle Bubberman; het is ze gelukt om een finaleplaats in de wacht te slepen.

De finalisten zijn waanzinnig getalenteerd, maar blinken uit in totaal verschillende specialismen. Klassiek meets Pop. Acrobatiek ontmoet hiphop. Een ding is zeker: de finale wordt een uiterst gevarieerde show. De kracht van Holland's Got Talent - de grote diversiteit aan talent- maakt het kiezen van een winnaar ook ingewikkelder. Televisiekijkend Nederland staat aanstaande vrijdag voor een grote uitdaging: de winnaar bepalen van Holland's Got Talent.

In de finaleshow wordt tevens de zevende finalist bekend gemaakt. De breakdancegroep The Illusionary Rockaz en de zangeressen Clarissa en Anne Wilson maken kans op een wildcard. Het publiek kan tot het begin van de finale-uitzending nog stemmen, want ook voor die plek bepalend de kijkers uiteindelijk wie er door mag.

Wie van de finalisten weet het publiek het meest te boeien met zijn talent? Wie kan de mensen thuis overtuigen om op zijn act te stemmen? De gave van de finalisten om het publiek te bereiken zal allesbeslissend zijn.

Speciaal voor de finale is Britain's Got Talent-winnaar Paul Potts te gast. De man die heel Engeland voor zich wist te winnen met zijn fenomenale operazang, zal erbij zijn wanneer de winnaar van Holland's Got Talent bekend wordt gemaakt.