Drenthe College


Description: In Dwingeloo zal komend weekend Fair2008 plaatsvinden. Drenthe College zal ruim vertegenwoordigd zijn op het evenement dat vrijdagmorgen 30 mei geopend gaat worden door Wendy van Dijk, de ambassadrice van stichting Doe Een Wens.

Startpagina

Studenten Drenthe College actief op Fair2008
In Dwingeloo zal komend weekend Fair2008 plaatsvinden. Drenthe College zal ruim vertegenwoordigd zijn op het evenement dat vrijdagmorgen 30 mei geopend gaat worden door Wendy van Dijk, de ambassadrice van stichting Doe Een Wens.

Onder de bezielende leiding van Chantal Dijkstra (student HLS) en docent Marcel Derksen zijn het gehele weekend zon 130 studenten actief in verschillende vakgebieden. Van parkeerwacht tot bedienend personeel en van beveiliging tot schoonmaak; de studenten van Drenthe College kunnen komend weekend de handen flink uit de mouwen steken. De studenten werken samen met havo- en vwo-leerlingen (in het kader van de maatschappelijke stage) van de Groene Driehoek.

Op de eerste dag zal Radio Drenthe van 10.00 uur tot 12.00 uur live uitzenden vanaf het terrein en verschillende studenten voor de microfoon proberen te krijgen.