Gemeente Drechterland

30-5-2008
geslaagde bijeenkomst

Ondernemers ontmoeten sporters

Op vrijdag 23 mei heeft onze gemeente samen met de Businessclub Venhuizen, de Ondernemersvereniging Drechterland, Sportservice West-Friesland en het sportplatform Drechterland de bijeenkomst "Ondernemers ontmoeten Sporters" georganiseerd. Deze bijeenkomst vond plaats in dorpshuis ât Centrum in Venhuizen.
Zoals de naam "Ondernemers ontmoeten Sporters" al aangeeft werd deze bijeenkomst georganiseerd om ondernemers en topsporters van Drechterland bij elkaar te brengen. In totaal werd de bijeenkomst door ongeveer 90 belangstellenden bezocht. De volgende Drechterlandse topsporters werden aan het begin van de avond door wethouder Luzette Wagenaar aan de aanwezigen voorgesteld: Machteld Mulder (Nederlands kampioen atletiek 800 meter), Mark Homan (wereldkampioen aangepast wielrennen en deelnemer aan de paralympics), Rimke Braakman (Nederlands kampioen beachvolleybal tot 18 jaar), Marja Vis (deelname EK en WK allround schaatsen), Peter Koning (Nederlands kampioen tijdrit wielrennen) en Marcel Zuurbier (Nederlands kampioen motorsport).

Vervolgens werd een presentatie gegeven over wat sponsoring voor ondernemers en sporters kan betekenen. Om het belang van sponsoring kracht bij te zetten werd een paneldiscussie gevoerd met ervaren (oud)topsporters: Mattieu Boots (FC Volendam), Richard van Kempen (marathonschaatser), Stefan van den Berg (windsurfen).

Aan het einde van de bijeenkomst kregen de sporters uitgebreid de gelegenheid om zich te presenteren op het marktplein en contacten te leggen met de aanwezige ondernemers.

Ondernemers die deze avond niet aanwezig waren, maar toch meer informatie willen hebben kunnen contact opnemen met onze medewerker Carlo Heilig, telefoon 0228 - 352267 of c.heilig@drechterland.nl