Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Systeem met de huisvuilpas tijdelijk buiten bedrijf

30 mei 2008

Uit onderzoek is gebleken dat een aantal ondergrondse containers met behulp van de huisvuilpas niet naar behoren functioneert. Het is nog niet duidelijk waardoor de storingen aan het systeem met de huisvuilpas worden veroorzaakt. Enkele ingrepen hebben inmiddels geleid tot een tijdelijke verbetering, maar om het probleem structureel te kunnen verhelpen is gericht onderzoek noodzakelijk. Om deze reden wordt het systeem met de huisvuilpas van 1 juni tot en met 31 augustus 2008 buiten bedrijf gesteld.

U kunt de container blijven gebruiken
U kunt tijdens deze periode de ondergrondse containers gewoon blijven gebruiken. De ondergrondse container staat open en uw huisvuil kunt u zoals altijd in de container deponeren. De huisvuilpas heeft u tot en met 31 augustus 2008 dus niet nodig.

Bewaar uw huisvuilpas!
Zodra het probleem is verholpen, zal het systeem met de huisvuilpas weer in werking worden gesteld. Naar verwachting heeft u vanaf 1 september 2008 uw huisvuilpas weer nodig. Bewaar uw huisvuilpas dus goed, want deze blijft geldig! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Heeft u nog vragen?
Op de achterzijde van deze brief vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u naar aanleiding van deze brief toch nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het Meldpunt Openbare Ruimte via telefoonnummer: 020 - 25 25 222.

Please check the link on the right side for an English version of this text.