Pijnacker-Nootdorp


Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Persbericht

Graag willen wij u bij deze op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen binnen de gemeentelijke politiek van Pijnacker Nootdorp. Piet van Adrichem zal namelijk per 1 juli 2008 zijn functie van wethouder neerleggen.

De reden hiervan is dat Piet meer tijd en energie wil besteden aan zijn privéleven. Het wethouderschap is een zware functie, zeker op de wijze waar Piet hier invulling aan gaf. Meer dan zes jaar heeft hij, met een tomeloze inzet en enthousiasme, zich ingezet voor de gemeente Pijnacker- Nootdorp. De toekomstige ontwikkelingen binnen onze gemeente vergen ook de komende jaren een enorme inspanning en energie. Piet van Adrichem is de mening toegedaan dat het tijd is dat een nieuwe ambitieuze wethouder juist nu het roer overneemt.

Het is ons een groot genoegen u te kunnen meedelen dat wij een meer dan uitstekende opvolger hebben gevonden. Ben de Vries is namelijk bereid gevonden om, namens de VVD, de zware functie van wethouder te aanvaarden. Met hem hebben wij een goede ervaren onderhandelaar in huis die op een uitstekend wijze op ieder niveau kan commu- niceren. Bovendien is het een zeer ervaren bestuurder die de gemeente Pijnacker Noot- dorp op zijn duimpje kent.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met hem ook weer nieuw elan in het College kunnen brengen.

Wij willen ook langs deze weg Piet van Adrichem ontzettend bedanken voor zijn inzet en gedrevenheid. Wij zullen zijn positivisme en humor missen, maar zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de gemeente én de VVD heeft betekend.

Ben de Vries willen wij ontzettend veel succes wensen bij de uitoefening van deze zware maar buitengewoon interessante functie.

Pieter van Staalduinen Peter van Haagen VVD Pijnacker Nootdorp Fractie VVD Pijnacker Nootdorp

Voorzitter a.i. Fractievoorzitter