ABVAKABO FNV

Inzet ABVAKABO FNV voor verlengde onderhandelingen Welzijn

De onderhandelingen rond de cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening kunnen pas rond september worden afgerond, omdat een aantal voorstellen van de werkgevers meer tijd kosten om te bespreken.

Nieuwe onderwerpen bij de onderhandelingen

Daarnaast vonden wij dat onze leden betrokken zouden moeten worden bij het onderhandelingsproces over nieuwe onderwerpen, zoals de vernieuwing van de redactie van de cao, de vernieuwing van de structuur van de cao, de afspraken over bevordering van uw werk- en inkomenszekerheid en eventuele nieuwe afspraken over het verlof. Per onderwerp willen wij u op de hoogte stellen van onze inzet. De reden daarvoor is dat deze onderwerpen door de werkgevers aan de orde zijn gesteld. Omdat wij deze onderwerpen niet met u hebben besproken, willen wij onze opvattingen daarover hierbij aan u voorleggen.

Oorspronkelijke inzet

Wij willen er geen misverstand over laten bestaan: de onderhandelingen zijn verlengd, maar wij doen niets af van de in overleg met u vastgestelde oorspronkelijke inzet.

Meer informatie leest u in de nieuwsbrief Welzijn van 30 mei 30-05-2008, Welzijn | Meer over: maatschappelijke dienstverlening,