Politie Gelderland-Zuid

Toedracht verwonding peuter nader onderzocht

Nijmegen, 30-05-2008 o De politie heeft woensdagmiddag aangifte opgenomen van de ouders van een tweejarig meisje. Het meisje liep tijdens het spelen een verwonding aan haar voorhoofd op. Zij had iets in haar voorhoofd wat op een kogeltje leek.

Het meisje fietste op het plein van een kinderdagverblijf in Nijmegen-Oost. Zij trok de aandacht van de begeleidsters omdat ze ineens begon te huilen. Zij zag op het voorhoofd een kleine verwonding zitten. De leiding van het kleuterdagverblijf meldde dit bij de politie.

De politie vermoedt dat het om een kogeltje gaat. De politie is bezig met een onderzoek, waaronder een buurtonderzoek, om te achterhalen wat zich precies heeft voorgedaan. De Technische Recherche onderzoekt het kogeltje. Ook directe omgeving waar het kind heeft gestaan werd door hen onderzocht.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die kan helpen in het politieonderzoek, neemt u dan contact op met het politieteam Oud-Oost via telefoonnummer 0900-8844.

(14)