Gemeente Heerlen

Fotowedstrijd beeldenexpositie 'Alledaagse mensen bezoeken Heerlen'

De stichting Vrouwen Laten Heerlen Glimlachen organiseert een fotowedstrijd rond de beeldenexpositie 'Alledaagse mensen bezoeken Heerlen'. De beelden van de Duitse kunstenares Christel Lechner nodigen overal uit tot het maken van foto's. Zo is het idee ontstaan om een fotowedstrijd te organiseren. De 3 mooiste foto's worden beloond met een miniatuurbeeld van de kunstenares. Daarnaast zijn er andere leuke prijzen te winnen. De winnende foto's en een selectie van de overige inzendingen worden tentoongesteld in het Glaspaleis.

Om de ingezonden foto's te beoordelen is een 5-koppige jury met deskundigen samengesteld. Mr. Han Groen is voorzitter van de jury. Daarnaast maken Stijn Huijts (directeur Glaspaleis), Marie-José van der Meer (beeldend kunstenaar), Bonnie Drysdale (beeldend kunstenaar) en Leon Smeets (fotograaf) deel uit van de jury.

Voorwaarden


- Deelname staat open voor iedereen.

- Inzendingen dienen een afmeting te hebben van minimaal A4 formaat.
- Naast echte foto's zijn prints op fotopapier toegestaan (geen digitale bestanden).
- Foto's moeten voorzien zijn van naam- en adresgegevens.
- Maximaal 2 foto's per deelnemer.

- Inleveren kan tot en 30 mei bij het kantoor van het Limburgs Dagblad en Dagblad De Limburger, Geleenstraat 51 in Heerlen.
- De inzender kan geen aanspraak maken op copyright en staat de rechten af aan de Stichting Vrouwen Laten Heerlen Glimlachen.
- De foto's worden niet teruggestuurd.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Expositie

De expositie Alledaagse mensen bezoeken Heerlen is nog tot en met 16 juni gratis te bezoeken. De zestig levensgrote beelden staan op 15 locaties in en rond het centrum van Heerlen. Een plattegrond met alle locaties is verkrijgbaar bij onder meer VVV, Glaspaleis, Gemeentelijk Informatiecentrum of kijk op www.glimlachendheerlen.nl.

Meer informatie

Stichting Vrouwen Laten Heerlen Glimlachen
E-mail: glimlachen@margrietkousen.nl
Tel.: 045 5410747
www.glimlachendheerlen.nl


---



Gemeente Heerlen