Ingezonden persbericht

Financiële dienstverlener beste volgens publiek én vakjury
De Hypotheker wint Franchise Trofee 2008

Rotterdam, 30 mei 2008 ­ Dankzij de meeste publieksstemmen én het beste juryrapport heeft De Hypotheker de Franchise Trofee 2008 in de wacht gesleept. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) aan een franchiseonderneming die uitblinkt op gebieden als samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De jury was vooral te spreken over de door De Hypotheker gehanteerde formule en marketingstrategie.

De Franchise Trofee is de enige vakprijs die de franchisewereld kent. Bezoekers van de NFV-website konden een stem uitbrengen op hun favoriet van drie genomineerden. Van de bijna 3000 uitgebrachte stemmen ging bijna de helft naar De Hypotheker. Die totalen werden gevoegd bij het oordeel van de vakjury, wat de winnaar opleverde. Naast De Hypotheker waren GroenRijk en The Read Shop genomineerd.

Volgens de jury 'slaagt De Hypotheker er al meer dan 20 jaar in als financiële dienstverlener succesvol te opereren, ook in moeilijke tijden. De combinatie van ervaring, toewijding, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hebben een prachtige formule opgeleverd'. "De trofee is voor ons een erkenning voor de inspanningen die we de laatste twintig jaar hebben gedaan om De Hypotheker op een goede manier in de markt te zetten", reageert Karel Pauw, directeur van De Hypotheker verheugd op de uitverkiezing. Eerdere winnaars van de Franchise Trofee waren o.a. Mc Donald's, HEMA en Bakker Bart.

- EINDE PERSBERICHT -

Bijgaande foto is vrij van rechten te gebruiken
Bijschrift: Karel Pauw (links) directeur De Hypotheker, krijgt de trofee overhandigd van Aart Vogel, manager bij HEMA, de winnaar van de franchise trofee van vorig jaar in de categorie franchiseformules met een track record langer dan tien jaar.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht