Ingezonden persbericht

HEJA Projectontwikkeling vergroot ontwikkelkracht

Creatief directeur en senior projectontwikkelaar treden aan

30 mei 2008

BREDA - De ambitie van HEJA Projectontwikkeling uit Breda krijgt verder vorm met de komst van twee nieuwe medewerkers. Paul Evers is als creatief directeur toegetreden tot de directie, Peet Bras is aangetrokken als senior ontwikkelaar. Met de twee ervaren professionals vergroot HEJA zijn ontwikkelkracht in Zuid-Nederland.

Paul Evers

Sinds 1 mei jongstleden is Paul Evers creatief directeur/ontwikkelaar en participerend directielid van HEJA.
Hij werkte voorheen als directeur projectontwikkeling bij Van der Looy Projektmanagement in Weert.
Daar was hij eindverantwoordelijk voor grote binnenstedelijke projecten in België, Nederland en Duitsland.

Over zijn nieuwe functie zegt Evers: "Mijn uitdaging bestaat er vooral uit de groei van het bedrijf, zowel geografisch als qua complexiteit en omvang van projecten, in goede banen te leiden. De onderscheidende meerwaarde van HEJA willen we structureel garanderen."

"Ik geloof daarbij sterk in onze kracht om met originele en soms experimentele concepten steeds weer de nek uit te steken. Zo ontwikkelen we gebouwen en omgevingen waarin de gebruiker blijvend goed kan functioneren."

Evers' hart ligt bij conceptuele planontwikkeling en -uitvoering. "Hoe complexer hoe mooier, mijn gevarieerde achtergrond komt daarbij uitstekend van pas."

Peet Bras

HEJA staat voor kwaliteit en lef, zegt Peet Bras. Mede daarom trad hij per 1 mei jongstleden in dienst als senior projectontwikkelaar. "Ontwikkelen wordt pas echt interessant als je daadwerkelijk toegevoegde waarde levert, aan de omgeving en aan de uiteindelijke gebruikers. HEJA heeft dit hoog in het vaandel staan, dat wat blijkt uit het rijke portfolio."
Bras was hiervoor projectontwikkelaar bij bouwbedrijf Gebr. van Wanrooij in het Brabantse Geffen. "Een zeer professionele onderneming waar ik het vak van A tot Z heb geleerd. De toekomst van een ontwikkelaar ligt in het onderscheidend vermogen, niet bang zijn om je nek uit te steken.
Dat herken ik in de grote ambities van HEJA, dat de beste ontwikkelaar van Brabant wil zijn. Een bijzondere uitdaging."