Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 28 mei 2008

Kunstenares en presentatrice Margje Teeuwen opent eigen atelier en expositieruimte Nieuw atelier in Kauwgomballen Fabriek Amsterdam

Vrijdag 30 mei opent Margje Teeuwen haar eigen atelier en expositieruimte in de Amsterdamse Kauwgomballen Fabriek. Tien jaar lang verhuisde de kunstenares tussen diverse kraakpanden en kreeg uiteindelijk deze ruimte via Bureau Broedplaats Amsterdam toegewezen. Haar atelier bevindt zich in het machinegebouw en moest voor de nieuwe gebruiksfunctie worden ontdaan van alle machines uit de voormalige fabriek. Teeuwen verbouwde de ruimte zelf tot een atelier en expositieruimte voor vier kunstenaars en ontwerpers.

Naast Teeuwen nemen Anne de Grijff (mode-ontwerper), Barbara Visser (beeldende kunst) en Samira Boon (product /textiel design) hun intrek.

Margje Teeuwen speelde van 1992 tot 2001 hockey in het Nederlands Elftal waarmee zij o.a. twee Olympische medailles won. In 1996 begon zij haar studie aan de kunstacademie en toonde sindsdien haar werk in diverse steden van Nederland. Op de radio is zij als DJ ondermeer te horen bij KX radio en deed zij verslag van de Olympische spelen voor Yorin en de NOS. Op televisie presenteerde zij in de afgelopen paar jaar Analitica Studio Sport, De Bouw en Je leven in de steigers.

Zie ook:
www.margjeteeuwen.nl
www.kauwgomballenfabriek.nl

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de opening of voor meer informatie wilt kunt u contact opnemen met: De MediaVilla | 020 7176215 | www.demediavilla.nl
Leonie Kruisinga | leonie.kruisinga@demediavilla.nl

Adres Opening: Kauwgomballen Fabriek:
Daniël Goedkoopstraat 8
Tijd: Vrijdag 30 mei vanaf 17.00 uur
Route: Ring Amsterdam s111 Amstel Businesspark
Ov metro Spaklerweg


---- --