Een Vrouw aan het Roer: Alice Stümcke Wordt de Nieuwe CEO van de Sede AG

30/05/2008 08:01

PR Newswire

KLINGNAU, Zwitserland, May 30 /PRNewswire/ --

- Aanwijzing: Foto's zijn te vinden:
KLINGNAU, Zwitserland, May 30 /PRNewswire/ --
http://www.presseportal.ch/de/pm/100011432

Met de verkoop van de meerderheid van de aandelen in de Sede aan de participatiemaatschappij Capvis zijn wij afgelopen november een nieuwe weg ingeslagen. Nu is ook de volgende stap een feit: per 1 juli 2008 gaat Alice Stümcke de Sede leiden en zal Hans-Peter Fässler zich gaan toeleggen op zijn rol als lid van de raad van bestuur. Hans-Peter Fässler blijft ook kapitaaltechnisch bij de onderneming betrokken.

De Sede herhaalt hiermee het beproefde succesmodel: de keuze is gevallen op een persoon met een grondige marketingachtergrond die ervaring heeft met het leiden van ondernemingen. Alice Stümcke was lang internationaal actief in het brandmanagement en als bedrijfsconsultant, werd vervolgens algemeen directeur van een Zwitserse naamloze vennootschap in de consumentengoederenbranche, had zitting in raden van bestuur en is momenteel de eigenaresse van een gerenommeerd reclamebureau dat in Bazel gevestigd is. Zij staat nu voor een spannende zakelijke uitdaging met een aantrekkelijke merkportefeuille. Het duidelijk in het premiumsegment gepositioneerde merk de Sede moet met autonome en innovatieve collecties ook in de toekomst aan de hoogste kwaliteitsnormen blijven voldoen. Bestaande markten worden sterker geprofileerd, nieuwe markten en marktsegmenten worden uitgeprobeerd en aangestuurd. Het doel is groei realiseren voor de totale groep, zowel nationaal als internationaal. Zo kan gebruik worden gemaakt van elkaar aanvullende competenties en bestaand potentieel en kunnen bestaande ervaringen en synergieën ten volle worden benut.

Een cv van Alice Stümcke en fotomateriaal zenden wij u op aanvraag graag toe.

Contact:
Frau Traudel Kaiser
de Sede AG
CH-5313 Klingnau
Phone: +41-56-268-01-11
Fax: +41-56-268-01-26
E-Mail: traudel.kaiser@desede.ch
Internet: http://www.desede.ch
Contact: Frau Traudel Kaiser, de Sede AG, CH-5313 Klingnau, Phone: +41-56-268-01-11, Fax: +41-56-268-01-26, E-Mail: traudel.kaiser@desede.ch






-