Ingezonden persbericht


Persbericht

It s Us Group grote winnaar Exact Partner Awards 2007

Delft, 30 mei 2008 Exact Software heeft gisteravond zes prijzen uitgereikt aan zijn partners als waardering voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar. Tijdens het jaarlijkse partnergala, gepresenteerd door Chimène van Oosterhout en muzikaal omlijst door onder andere Lois Lane, zijn de prijzen uitgereikt. De grootste winnaar dit jaar is: It s Us Group.

Presteren doe je niet alleen. Exact heeft zijn partners daarvoor nodig. Met de prijzen die we uitreiken, willen we onze erkentelijkheid uitdrukken. De Partner van het Jaar Award gaat naar het bedrijf dat de bedrijfsstrategie van Exact ondersteunt in de breedste zin van het woord, zegt Hans ten Hove, interim directeur Exact Software Nederland. We reiken ook persoonlijkheidsprijzen uit omdat het uiteindelijk allemaal om de mensen gaat die bij onze partners werken, die de klanten kennen en hen adviseren over de producten van Exact.


1. De winnaar van de Exact Partner van het Jaar Award 2007 is It s Us Group. Ook vorig jaar liep deze partner al weg met de hoofdprijs. Het bedrijf krijgt de prijs dit jaar omdat het zich onderscheidt op het gebied van klanttevredenheid, de meeste nieuwe licenties verkocht en vanwege de specieke aandacht in het bedrijf voor innovatie en ondernemerschap.


2. It s Us Group gaat ook naar huis met de Exact New Business Award 2007. Het bedrijf realiseerde namelijk de meeste nieuwe klanten en behaalde hierop de hoogste totale omzet.


3. De winnaar van de Exact Customer Loyalty Award 2007 is Arrix Automatisering. Arrix laat zien uitstekend in staat te zijn klanten aan zich te binden. Afgelopen jaar nam namelijk geen enkele klant afscheid van Arrix.


4. De Exact Customer Loyalty Personality Award 2007 gaat naar Peter van Duijnhoven. Hij is supportmanager bij CSS Solutions. Van Duijnhoven wordt door de jury geprezen om zijn tomeloze energie en inzet voor klanten.


5. Quercis mag de Exact Rising Star Award 2007 in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de partner die in 2007 de meeste groei in omzet heeft gerealiseerd. Amper 1,5 jaar na de oprichting en de start van verkoop van Exact-producten, is dit bedrijf al doorgedrongen tot de top 10 van partners. De omzet heeft zelfs hun eigen verwachtingen ver overtroffen.


6. Jeroen van der Zande, consultant bij Nobel is benoemd tot Exact Rising Star Personality 2007. Als consultant heeft Van der Zande zich de afgelopen 10 jaar ingezet bij belangrijke innovatieve Exact-projecten en is een belangrijke schakel in het contracteren van nieuwe klanten.

Over Exact Software

Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere human resource management (HRM), customer relationship management (CRM), corporate performance management (CPM), project management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met ongeveer 2750 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact Software momenteel klanten in meer dan 125 landen. Sinds juni 1999 is Exact Holding NV genoteerd aan Euronext Amsterdam.

# # #

Voor meer informatie

Edelman
Leoni Janssen Elske Hoekstra

mailto:elske.hoekstra@edelman.com

Tel. 020 / 30 10 980

Exact Software

Koen Rakers

mailto:koen.rakers@exactsoftware.com

Tel. 015 / 26 24 323