Equens


Volop banen bij Europees topbedrijf
Professionals gezocht om betalingsverkeer te regelen

Utrecht, 29 mei 2008 ­ Betalingsverwerker Equens start een corporate arbeidsmarktcampagne. Equens, een van de grootste en meest innovatieve betalingsverwerkers van Europa, is in 2006 ontstaan uit een fusie tussen Interpay Nederland en het Duitse Transaktionsinstitut. De campagne is bedoeld om het bedrijf meer bekendheid te geven als aantrekkelijke werkgever en om getalenteerde professionals aan te trekken. Equens verwerkt elk jaar meer dan 7 miljard girale betalingen en ruim 2 miljard toonbankbetalingen en geldopnames. Het spreekt voor zich dat de verwerking van betalingen moet voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom werkt de organisatie uitsluitend met geavanceerde systemen en state-of-the-art technologie. Equens heeft de ambitie om Europees marktleider te worden. Om deze ambitie waar te maken zoekt het bedrijf nu volop ervaren talent, waaronder veel ICT'ers.

Het werk van Equens draagt bij aan een groot maatschappelijk belang. Dagelijks worden miljoenen euro's tussen banken, bedrijven en individuen verplaatst. En net als in het 'gewone' verkeer, is het ook in het betalingsverkeer van het grootste belang dat dit gestroomlijnd en veilig verloopt. In de arbeidsmarktcampagne, met de kopregel `Kom het betalingsverkeer regelen', staan deze geld- en betaalstromen centraal. De campagne wordt gelanceerd met advertenties, waarbij opvallende fotografie is ingezet. Ook is een speciale website (www.werkenbijequens.com) ontwikkeld waarop medewerkers in een virtuele omgeving vertellen over hun werk bij Equens. Verder worden ondermeer e-mailings, banners en online advertorials ingezet. De campagne is ontwikkeld door ACA/JES communicatie.

Equens behoort tot de 25% best betalende bedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken, biedt een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en geeft voldoende ruimte voor vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers kunnen voor al hun vragen over loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden terecht bij een professioneel intern career centre. Equens heeft vestigingen in Nederland en Duitsland, en klanten in verschillende Europese landen. Werken bij Equens betekent dan ook werken over de Nederlandse grenzen heen. Equens zoekt (ICT) professionals met meerdere jaren werkervaring, mannen én vrouwen met HBO/WO achtergrond.

---


---

Noot van de redactie
Equens is een van de grootste en meest innovatieve betalingsverwerkers in Europa. Met geavanceerde systemen, concurrerende services en enthousiaste medewerkers voorziet het bedrijf in alle behoeften van de dynamische, Europese betaalmarkt.

Elk jaar verwerkt Equens miljarden betalingen. Met haar enorme transactievolume behoort het bedrijf, dat de ambitie heeft om Europees marktleider te worden, nu al tot de Europese top drie. Door nieuwe klanten aan te trekken, nieuwe markten te betreden en internationale samenwerkingsverbanden aan te gaan, streeft Equens voortdurend naar verdere groei.

Equens is in 2006 ontstaan uit een fusie tussen Interpay Nederland en het Duitse Transaktionsinstitut. Met vestigingen in Nederland en Duitsland, en klanten in verschillende Europese landen, is het de afgelopen jaren uitgegroeid van een nationaal naar een internationaal georiënteerd, marktgericht bedrijf.

Ga voor meer informatie naar www.werkenbijequens.com of neem contact op met:

Annemieke Lambregts
T: +31 (0) 30 283 50 27
M: +31 (0) 6 50 21 30 91
E: annemieke.lambregts@nl.equens.com

Marcel Woutersen
T: +31 (0) 30 283 54 27
M: +31 (0) 6 29 05 08 71
E: marcel.woutersen@nl.equens.com

ACA/JES communicatie bv
Marianne de Bruijn
T: +31 (0) 20 4 711 511
E: marianne.de.bruijn@aca-jes.nl

Equens N.V. PO Box 30500
3503 AH Utrecht Eendrachtlaan 315
3526 LB Utrecht The Netherlands www.equens.com


---- --