Ingezonden persbericht


vrijdag 30 mei 2008

Recorddikke LiveXS juni in premiere op Pinkpop 2008

De nieuwe juni-editie van LiveXS Popmagazine is van een recorddikte. Nooit eerder in de afgelopen 13 jaar had het gratis verkrijgbare LiveXS een omvang van 108 pagina's. Pinkpop-bezoekers hebben vandaag de primeur en kunnen dit weekend met eigen ogen zien dat het record gebroken is. De nieuwe editie van het grootste muziekmagazine van de Benelux is exclusief op de twee Pinkpop-campings verkrijgbaar. Niet minder dan 25 festivals en 50 poppodia ondersteunen deze maand hun programma via LiveXS. Natuurlijk is het recordaantal pagina's ook gevuld met veel interviews. Deze maand zijn onder andere verhalen lezen over The Kooks, Joan As Police Woman, Opeth, The Opposites, The Teenagers, Mala Vita, Animal Alpha, Kane, Róisín Murphy, Infadels en Alphabeat.

Over primeurs gesproken: LiveXS onthult in de juni-uitgave als eerste muziekblad een enorme lading van vijftig nieuwe Lowlands-namen. Verder is in een speciale bijlage alles te lezen over Metropolis Rotterdam, naast veel cd-recensies, verslaggeving omtrent podia en festivals, het laatste nieuws rond Dommelsch Locals Only! On Tour en natuurlijk een berg gegevens omtrent het reilen en zeilen in podia- en festivalland.

LiveXS juni is nu ook al door te bladeren via www.livexsdigitaal.com (rechtstreeks: http://www.livexs.nl/media/livexs_juni_2008.php)

--